DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belediye O Aile İçin Harekete Geçti

Belediye O Aile İçin Harekete Geçti
07.02.2020
750
A+
A-

Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yardıma ihtiyaç duyan Atakul ailesine imkanlar ölçüsünde yardımda bulunmak için harekete geçti.

Kış mevsiminden dolayı zor günler geçiren ve ikamet ettikleri evin yıkılma tehlikesi bulunan Atakul ailesine ziyaret gerçekleştiren Belediye Sosyal İşler Müdürü Nurcan Biçer, belediye olarak aileye gerekli yardımların yapılması için çalışma başlattı.

Fiziki şartları yetersiz ve yıkılma tehlikesi bulunan harabe bir evde yaşam mücadelesi veren 3 kişilik Atakul ailesinin yardımına koşan Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü, belediye meclis komisyonunun belirleyeceği kararla aileye gerekli yardımın yapılması için çalışmalara başladı.

Zor durumda olan vatandaşlara yasalar ve imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz : “Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor en kısa sürede gerekli desteği sunmak için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.