DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da 5 Kişi İle Ölüme Yolculuk – VİDEO

Batman’da 5 Kişi İle Ölüme Yolculuk – VİDEO
25.04.2018
962
A+
A-

Batman’da trafiğin hızlı aktığı Diyarbakır Caddesinde vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntü yürekleri ağızlara getirdi. Bir motosiklet üzerinde biri bebek, iki çocuk ve iki yetişkin olmak üzere 5 kişi tehlikeye aldırmadan ilerledi.

VİDEO HABER

Motosiklet sürücüsü önüne iki çocuğu, arka tarafa yetişkin bir kadını ve kadının kucağında bir bebekle seyir halinde ilerlerken, başka bir otomobil sürücüsü tarafından cep telefonuyla çekildi. Tehlikeye hiç aldırış etmeyen motosiklet sürücüsü yoluna devam etti. Motosiklet sürücüsü bir süre trafikte ilerledikten sonra gözden kayboldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.