DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Evleri Su Bastı

Batman’da Evleri Su Bastı
13.12.2018
427
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle evleri su bastı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde gece başlayan şiddetli yağış nedeniyle evleri su bastı.

Alt yapı çalışmalarının yarıda kaldığını ve bu nedenle evlerinin su altında kaldığını belirten vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi.

su1 300x200 - Batman'da Evleri Su Bastı

İslambey Mahallesinde oturan ve evini su basan Raci Çetinkaya, “Kozluk Belediyesi alt yapı çalışmalarını yarıda bıraktı. Bizim evlerin arka kısmında yarım kalan alt yapı çalışmasından dolayı bastıran şiddetli yağmur suları, benim ve çevremdeki evleri bastı. Ev çamur deryasına döndü. Eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Bu haldeyken üstüne üstük ilçede saatlerdir elektrikler de kesik. Perişan durumdayız. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Belediyeden yardım istedik, ama gelen olmadı. Saatlerdir kendi imkanlarımızla bu karanlık ortamda suyu tahliye etmeye çalışıyoruz.” dedi.

su 300x200 - Batman'da Evleri Su Bastı

Evi su basan bir başka vatandaş Mehmet Mukyen ise, “Kozluk belediyesinin burada alt yapı çalışmalarına başlamasından ve tamamlamamasından dolayı evimizi yağmur suyu bastı. Mağdur olduk. Bir daha böyle mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin önceden alınmalı.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.