DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Geçici Alanlar Belirlendi

Batman’da Geçici Alanlar Belirlendi
16.08.2018
473
A+
A-

Batman Belediyesi 2018 yılı Kurban Bayramında kurban kesmek isteyen vatandaşlar için geçici kurban kesim ve satış yerleri belirledi.

Kurbanlarını dini hükümlere, sağlık şartlarına, çevre temizliğine ve hayvanların eziyet çekmeden uygun bir şekilde kesmek isteyenlere yardımcı olmak için hazırlıklarını tamamlayan Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Batman Belediye Başkanlığınca belirlenen yerlerin haricinde kurban kesimine kesinlikle müsaade etmeyecek.

Gültepe Mahallesi Yeniçağ Caddesi sonunda bulunan Kız Yurdu önü, Çamlıtepe Mahallesi 11. Cadde 4007 sokak, İpragaz Mahallesi 3632. Sokak, Bahçelievler Mahallesi 16 Mayıs Stadyum önü, Yeni Otogar yanı fuar alanı, Sakatatçılar Sitesi ile İkiztepe Köyü’nde bulunan İvme Et Entegre tesislerinde kesimlerin yapılmasına müsaade edilecek.

Geçici kurban satış ve kesim yerlerinde gerekli hazırlık ve altyapının oluşturulması için çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, belirlenen adreslerde kesim yerlerini Kurban Bayramı’na kadar hazır hale getirecek. Bu arada BASKİ, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de çevre düzeni, temizlik ve atıkların bertarafı için gerekli çalışmaları yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.