DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni Salon Müjdesi

Yeni Salon Müjdesi
06.01.2020
485
A+
A-

Batman Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde verilen konserlerle devam ediyor.

2020 yılının ilk konserinde ‘Hivron’ ve ‘Agit Işık’ı Batmanlı müzikseverlerle buluşturan Batman Belediyesi, gençlerin ve müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, belediye meclis üyeleri ile ‘Hivron’ ve ‘Agit Işık’ın sevenleri katıldı.

Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan ‘Hivron’ ve Agit Işık’ konseri öncesi salonu tıklım tıklım dolduran Batmanlılar, salonda aralar dâhil boş yer bırakmadı.

Kendilerine has yorumları ve seslendirdikleri şarkılarla gönüllerde taht kuran Hivron ve Agit Işık, sahne performanslarıyla göz doldururken sevenlerine de eğlence dolu unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrası sahneye çıkarak Hivron ve Agit Işık’ı sergiledikleri performanstan dolayı tebrik eden Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Batmanlılara salonların yetmediğini, Batman Belediyesi olarak Yılmaz Güney Sinema Salonunun yanı sıra farklı bir salon için çalışma içerisinde olduklarını belirterek salonu tıklım tıklım dolduran Batmanlı müzikseverlere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.