DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Rant Peşindeler”

“Rant Peşindeler”
29.07.2019
582
A+
A-

Batman’da yeni minibüs hattı açmak isteyen kişilerin olduğunu belirten minibüsçüler esnafı, duruma tepki göstererek, yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin rant peşinde olduklarını belirttiler.

Batman’da faaliyet gösteren şehir içi minibüsçüler esnafı, düzenledikleri basın açıklamasıyla kentte yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin olduğunu belirterek duruma tepki gösterdiler. Yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin rant peşinde olduklarını ifade eden minibüsçüler esnafı, yetkililerin buna asla izin vermemesi gerektiğini söylediler.

Minibüs esnafı adına basın açıklamasını okuyan Şehmus Can, Batman’daki tüm minibüsçüler esnafı olarak yeni hattın açılmasına karşı olduklarını belirtti.

Yeni hattın açılmasındaki tek amacın rant olduğuna işaret eden Can, “Şehir içi minibüsçüleri olarak yeni minibüs hattı açtırmak isteyen kişilere tepki gösteriyoruz. 5-6 kişilik bir şebeke sürekli rant peşinde, hat açma peşindeler. Eğer bu hatlar açılırsa vatandaşlar mağdur edilecektir. Yetkililerden isteğimiz bir an önce bu rantın önüne geçmeleridir. Bu fırsatçılara izin verilmemelidir.” dedi.

Yeni bir hattın açılmasına ihtiyacın olmadığını aktaran Can, “Rantçılar Balpınar’dan ilçe garajına kadar bir hat açmak istiyor. Zaten Balpınar Belediyesi gereken hizmeti veriyor. Mobil hattı olarak 43 tane arabamız hizmet vermektedir. Yeni hat açmak isteyen kişilerin amacı hizmet değildir. Üniversite hattı olarak da 60 tane araç hizmet veriyor. Şu anda yeni bir hatta ihtiyaç yoktur.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.