DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Kınama!

Batman’da Kınama!
31.01.2022
1.645
A+
A-

Anadolu Gençlik Derneği Batman Temsilciliği, siyonist işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanının Türkiye’ye yapacağı ziyareti kınadı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Temsilciliği, siyonist işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olmasını kınayan basın açıklaması düzenledi.

Basın açıklamasını okuyan AGD Batman Şube Başkanı Abdürrahim Demirtaş, Müslüman liderlerin, terör rejimine tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarışmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.

Demirtaş, “Terörist israilin işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, terörist israilin başı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimiz yüzyıllardır İslam âlemine öncülük ve önderlik yapmışken, böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir.” diye konuştu.

Açıklamanın devamında Demirtaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde işbirliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. Allah’tan korkun, Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün. Allah’ın laneti zalimlerin ve tüm iş birlikçilerin üzerine olsun. Allah’ın laneti İslam âlemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam’ındır. Zafer Allah’ındır. Allah’ın yardımı ise mücahitlerledir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.