DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Arçelik Firmaları

27.04.2018
445
A+
A-

 

servis 300x261 - Batman Arçelik FirmalarıArçelik markası ürettiği Beyaz Eşya modelleri ve insan hayatını kolaylaştıran elektronik ürünleri ile günlük yaşantımızda bize büyük bir konfor sağlıyor. Üretim bandından çıkan her ürün, şirket tarafından verilen bir garanti süresine sahiptir.

Bu zaman dilimi içinde Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ürünlerde meydana gelen arızalar için günün her saatinde hizmet veren Batman Arçelik Yetkili Servisleriyle iletişime geçebilir ve ücretsiz hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Ev yada iş yerinize gelen servis çalışanları arızanın nasıl oluştuğu hakkında size bir kaç soru yöneltecektir.

Daha sonra eldeki veriler eşliğinde işe koyulan servis çalışanları arızayı yerinde çözmek için işe başlar. Kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmeti ile size desteğe hazır olan Batman Arçelik Teknik Servis Numaralarına ulaşmak için teknicservis.com sitesine giriş yapmanız yeterlidir.

Batman arçelik servis noktaları : https://www.teknicservis.com/il/batman-arcelik-teknik-servisleri/

Şirketin kalite standartlarına uygun olarak kesintisiz hizmet anlayışını benimseyen servis ekiplerimiz günün her saatinde sizlere hizmet vermeye hazırdır. İster garanti kapsamında olsun ister garantisi bitmiş Arçelik Marka Beyaz Eşya ve elektronik ürünleriniz, itinalı bir şekilde servis ekipleri tarafından ele alınır. Konusunda uzman bir ekibe ve gerekli teknik donanıma sahip olan Batman Arçelik Teknik Servisleri size sadece bir teledon kadar uzaktır. Bu konuda kendini en az Arçelik Grubu kadar sorumlu hisseden https://www.teknicservis.com/ sitesinde size en yakın teknik servis numarasını bulabilirsiniz. Orijinal ve bire bir yedek malzeme garantisi veren Batman Arçelik Teknik Servisleri arızalı ürünlernizi ilk günkü sağlam haliyle size teslim etmek istiyor. Kesintisiz hizmetin adresi olan servislerimiz güvenilir tamiratlarıyla yanınızda.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.