DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BATSO’dan Proje

BATSO’dan Proje
01.03.2018
737
A+
A-

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) tarafından ‘Spor Dostluk ve Kardeşlikle Güzel’ projesi düzenlendi.

BATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan, Meclis Başkan Vekili Arif Dinçer ve Abit Taymur’un da katılımıyla proje kapsamında, Batman Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Batman Cemrem Eğitim Kursu ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile Hafif Zihinsel Engelli Gençlerle kardeşlik ve dostluklarını pekiştirmek, hafif zihinsel engelli gençlerden gönüllü öğrencilerle hayatlarında var olan gerilimleri sporla atmak, mutlu ve eğlenceli anlar yaşamak için dostluk maçı gerçekleştirdi. Batman’da yapılan tüm spor dallarında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve sporun ve sporcuların yanında olan BATSO, bu projeye de katkıda bulundu.

BATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan, “Bu tür aktiviteler engellilere farkındalık oluşturmaktadır. Aynı zamanda hem engelli kardeşlerimiz hem de öğrencilerimiz günlük hayatlarında yaşadıkları stresi atmalarında fırsat doğuruyor. Spor, sadece mücadele ve rekabetten ibaret değildir. Aynı zamanda taraflar arası ilişkileri pekiştirme, hoşgörü, paylaşım, dostluk ve kardeşlik gibi değerlerinde olduğu bir etkinliktir. Bu birlikteliği sağlayan Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, Batman Cemrem Eğitim Kursu ve Rehabilitasyon Merkezi idarecileri ve projede görev alan diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu gibi etkinliklerin ilimizde daha fazla gerçekleşmesi için her türlü çalışmayı destekleriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.