DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belediyeye Yoğun Başvuru

Belediyeye Yoğun Başvuru
15.07.2018
825
A+
A-

Batman Belediyesinin SODES prejesi kapsamında Halk Eğitim merkeziyle birlikte açmayı planladığı kuaförlük kursuna 18 – 45 yaş arası mahalleli kadınlardan yoğun başvuru geldi.

Kadınlara meslek edindirme ve ekonomilerine katkı amaçlı olarak açılan kurslara bir yenisi daha ekleniyor. Açılacak olan Kuaförlük kursunun duyurusunun yapılmasının ardından kısa süre içerisinde 200 başvuru yapıldı. Başvuruların yoğunluğunun kapasitenin üzerinde olmasından dolayı aday kadınlar mülakatla belirlenecek.

bld - Belediyeye Yoğun Başvuru

Mülakatla belirlenecek başvuruculardan 15 asıl, 5 yedek olmak üzere toplam 20 kadın kurstan faydalanmaya hak kazanmış olacak.

Belediye Hevi – Umut Kadın Atölyesinde açılan ve halen devam eden Tekstil Kursu, Halı Dokuma Kursu ile El Sanatları Kursuna katılan kadınlar bir yandan kursta mesleğin inceliklerini öğrenirken bir yandan da ev ekonomisine katkı amaçlı olarak üretimde bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.