DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bilgilendirme Yapıldı

Bilgilendirme Yapıldı
12.10.2018
359
A+
A-

​Batman Üniversitesi öğrencilerine yönelik “Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı” konulu konferans düzenlendi.

Batman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Batman Sağlık İl Müdürlüğü işbirliği ile “Dünya Ruh Sağlığı Günü” dolayısı ile “Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı” konulu konferans düzenlendi.

Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Sağlık Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Abdulkadir Levent, Sağlık İl Müdür Vekili Dr. Uğur Karabal, sağlık çalışanları, üniversite personelleri ve öğrenciler katıldı.

Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Abdulkadir Levent ve İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Uğur Karabal’ın birer selamlama konuşması yaptığı konferansta, Öğr. Gör. M. Emin Şanlı ve Psikolog Yasir Atalay katılımcılara ruh sağlığı konulu sunum yaptı.

Öğrencilerin yoğun rağbet gösterdiği “Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı” konferansında konuşan Karabal, “Üniversitemize bizimle iletişime geçip bizleri bu konferans için işbirliği teklif etmelerinden dolayı teşekkür ederim. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği gün haftaları her aya bir etkinlik olacak şekilde üniversitemizle birlikte yapmayı kararlaştırdık. Katılımlılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Konferansta katılımcılara teşekkür eden Levent, konferansın gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Sünger ve Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’a teşekkür etti.

Sağlık Yüksekokulu olarak sağlık alanında belirlenen gün ve haftalar kapsamında akademik takvimi de göz önünde bulundurarak her aya bir etkinlik gelecek şekilde bir etkinlik takvimi oluşturduklarını ifade eden Levent, amaçlarının hocalarıyla, öğrenceleriyle, sağlık çalışanlarıyla tüm paydaşlarla, bir araya gelerek tecrübelerini, birikimlerini aktararak faydalı olmak olduğunu söyledi.

Konferansın ardından Batman Devlet Hastanesi Toplum, Ruh Sağlığı Merkezi’nde rehabilitasyon görenlerin hazırladığı ürünlerin sergilendiği serginin açılışı yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.