DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bir Araya Geldiler

Bir Araya Geldiler
25.05.2018
696
A+
A-

Batman Valiliği tarafından verilen iftar yemeğinde, muhtarlar ve kamu kurum müdürleri bir araya geldi.

Batman Valiliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde, kentteki muhtarlar ve kamu kurum müdürleri bir araya geldi. İftar yemeğine Vali Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Deniz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, “Vatandaşa ulaşma açısından onların istek ve taleplerini getirenler sizlersiniz. Kurum müdürlerimiz de aramızdalar bu gün hep beraberiz. Çünkü her zaman beraber çalışıyoruz. Karşılıklı arz talep ilişkilerini, kurumlarımız sizlerle beraber çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çünkü doğrusu da budur. Sizler direk alandasınız, vatandaşlarımızın isteklerini bizlere kurumlarımıza ileten kişilersiniz. Çok güzel, uyumlu, ahenkli bir çalışma sistemimiz var. Çok da güzel gidiyor. Allah (celle celaluhu) sizlerden razı olsun.” dedi.

Herkesin muhtaçlarla dayanışma içerisinde olması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Halkımızın ihtiyaç ve talebini yerine getirmek özellikle fakir ve fukaranın istek, talep ve isteklerini karşılamak. Bizim ulaşamadığımız birileri varsa mutlaka ve mutlaka bize iletin. Özellikle Ramazan ayında herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazanın rahmeti, bereketi ve güzelliklerini bütün insanlarımıza iletmeye çalışıyoruz. Eğer bir yerde ulaşamadığımız bir sıkıntı varsa o bizi üzer. İnşallah ilimiz güzel, canlı, hareketli daha da güzele gidecek bunu hep beraber sağlayacağız. Yeter ki birlik beraberliğimizden ve kardeşlik hukukumuzdan taviz vermeyelim.” ifadelerini kullandı.

“Biz insanlarımıza hizmet için buradayız”

İnsanlara hizmet için görevde olduklarını söyleyen Vali Deniz, “Huzur olunca yatırımcılar, turizmciler gelir. Otellerin yüzde 80’i dolu. Organize sanayide kamulaştırmayı bitirdik. Parselasyon işlemlerine başladık. Yakın zamanda tahsiste bulunacağız. 150-200 tane firma var. Bu firmalar huzur oluğu için geliyorlar. Biz insanlarımıza hizmet için buradayız. Türkiye vatandaşıyla beraber büyük bir devlet halk olmadan devlet diye bir şey olmaz. Türkiye’ye yönelik büyük operasyonların yapıldığını görüyorsunuz. Bu operasyonlar Türkiye kendine geldiği için yapılıyor. Kendimize geldik biraz etrafa ne oluyor demeye başladık her türlü tehdit, şantaj, darbe girişimi, terör örgütleri saldırıyorlar. Ancak bu cendereden biz bir ve beraber olarak kardeşçe yürekli bir şekilde kenetlenerek çıkarız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.