DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Diş Hekimliği Fakültesi kuruluş çalışmaları başladı

Batman Diş Hekimliği Fakültesi kuruluş çalışmaları başladı
22.05.2021
635
A+
A-

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Üniversitesi bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi’nin fiziki kurulumu için hızlı adımlarla çalışmaların sürdürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Üniversitesi bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi’nin fiziki kurulumu için hızlı adımlarla çalışmalarını sürdüren Rektör Demir, Dicle Üniversitesi tarafından organize edilen 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresi’ne “Onursal Başkan” olarak davet edildi.

Ulusal ve uluslararası pek çok katılımcının yer aldığı 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresine davet edilmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Demir, “Diş Hekimliği Fakültemizin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulmasının ardından Fakültemizin bir an önce hizmete açılması için gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kuruluş çalışmaları sırasında 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresine davet edilmekten memnuniyet duyduk. Diş Hekimliği alanında Fakültemizin ihtiyaç duyduğu akademik personel ile iletişime geçmek anlamında önemli bir süreç başlamış olacaktır. Batman’da Diş Hekimliği Fakültemizin bir an önce hizmet verebilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.