DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlk Park Güneykent’e

İlk Park Güneykent’e
04.07.2019
667
A+
A-

8 Nisan 2019 tarihinde mazbatalarını aldıktan sonra göreve başlayan Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın talimatıyla yapılan ilk parkın çalışmaları devam ediyor.

Batman’ın Güneykent Mahallesi 3119. Sokakta çöplük olarak kullanılan alan Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelince parka dönüştürüldü. Yapımına yaklaşık 2 hafta önce başlanan parkta ışıklandırma ve peyzaj çalışmasının yanı sıra oturma bankları da yer alacak.

Güneykent Mahalle sakinleri yapılan parktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek : “Bu park sayesinde evlerimiz değer kazandı. Çocuklarımızın oynayabileceği güvenli bir alan olacak. Zaman zaman çöplerin atıldığı bir alanın parka dönüştürülmesi bizleri mutlu etti. Umarız bu ve buna benzer park yapım çalışmaları devam eder” ifadelerinde bulundu.

2 bin 50 metrekare alan üzerinde yapımı devam eden parkta; çocuklar için oyun grupları, 3 adet kamelya, aydınlatma direkleri, oturma bankları, otomatik sulama sisteminin yanı sıra yürüyüş yolları yer alacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından peyzaj çalışması ile park mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.