DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Farkındalık Amacıyla Yollardaydılar

Farkındalık Amacıyla Yollardaydılar
08.03.2018
712
A+
A-

Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği üyeleri, madde ve internet bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla pedal çevirdiler.

Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği ile Yeşilay tarafından, “1-7 Mart Yeşilay Haftası” dolayısıyla “sevginin boşluğunu zehir ile doldurmayın” temalı bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirildi.

Diyarbakır Caddesi’nde dernek yöneticileri tarafından çocuklara balon dağıtıldıktan sonra madde ve internet bağımlılığına karşı pedal çevrildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Can Ertekin, gençleri madde ve internet bağımlılığı hakkında bilgilendirdiklerini ve bu konuda gençler arasında farkındalık oluşturduklarını söyledi.

Ertekin, “Sağlıklı bir yaşam için pedal çeviriyoruz. ‘Sevginin boşluğunu zehirle doldurmayın’ temasıyla ‘Yeşilay Haftası’ nedeniyle farkındalık oluşturduk. Çok güzel bir katılımla yapıldı.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.