DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FLAŞ! ​Batman’da Fidye İçin Kaçırılan Adam Operasyon ile Kurtarıldı

FLAŞ! ​Batman’da Fidye İçin Kaçırılan Adam Operasyon ile Kurtarıldı
26.06.2018
1.458
A+
A-

​Batman’da sabah namazı için camiye giden ve fidye için kaçırılan adam operasyon ile kurtarıldı.

Batman merkez Çarşı Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için camiye gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırılan yaşlı adam, polisin düzenlediği operasyon ile kurtarıldı.

Olay, Çarşı Mahallesi ile Kısmet Mahallesi arasında bulunan 803 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde sabah namazı için evinden çıkan 70 yaşlarındaki Mehmet Taymur, Fahrettin Yıldız Caddesinden 803. Sokak’ta kimliği belirsiz kişilerce zorla bir araca konularak kaçırıldı.

Olay anı bir iş yeri güvenlik kamarasına yansıdı. Görüntülerde; camiye gitmek için yürüdüğü sırada Taymur’un önünü panelvan tipi bir araç kesiyor. Araçtan inen 3 şahıs darp ettiği Taymur’u zorla araca bindirerek kaçırdıkları görülüyor.

fidye - FLAŞ! ​Batman'da Fidye İçin Kaçırılan Adam Operasyon ile Kurtarıldı

Her sabah namazından sonra Batman Sebze Meyve Haline gittiğinden dolayı ailesi Taymur’un kaçırıldığını anlamadı.

İşyerine de gitmediği anlaşılan Taymur’dan haber alamayan aile paniğe kapıldı. Aile her yerde aradığı Taymur’u camiye gittiği güzergâh üzerindeki kamera görüntülerini inceledi. Aile, Taymur’un kamera görüntülerinde kimliği belirsiz kişilerce bir araçla kaçırıldığını görmesi üzerine durumu polise bildirdi.

Daha sonra polise giden bir ihbar üzerine fidye için kaçırıldığı belirtilen Taymur’un, Beşevler Mahallesi’nde bulunun bir depoda tutulduğu tespit edildi. Belirlenen adrese operasyon yapan ekipler, Taymur’u kurtardı. Taymur, Bölge Devlet Hastanesine götürülerek muayenesi yapıldı.

Olayla ilgili ismi öğrenilemeyen depo sahibi gözaltına alınırken şahsın, olayla ilgili herhangi bir ilgisinin bulunmadığı, depoyu kiraya verdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

Taymur’u kaçıranların bulunması için çalışma başlatıldı.

Kaçırılan Mehmet Taymur’un Batman Sebze Meyve Halinin Başkanı Abit Taymur’un babası olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.