DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Görkemli Açılış

Görkemli Açılış
20.03.2019
650
A+
A-

Trafik yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşlara modern bir otogarda hizmet vermek amacıyla Batman Belediyesi tarafından yapılan yeni ilçe otogarı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yeni İlçe Otogarı açılışına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana yapılan çalışmaları tek tek açıklarken, yeni ilçe otogarı ile ilgili bilgi verdi.

gr1 - Görkemli Açılış

Milletvekili Özdemir ve Vali Şahin’in ardından konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Belediye Başkan Vekili Aksoy’un kısa süre içerisinde çok başarılı çalışmalara imza attığını övgü dolu sözlerle dile getirdi. Bakan Yardımcısı Ersoy konuşmasında “bizlerin tek dileği var, birlikte kardeşçe, paylaşarak mutlu olmak istiyoruz. Şevket kardeşim göreve geldiği ilk günden bu yana kısa zamanda çok iş başarmış. Bundan dolayı kendisini ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bizler Batman Belediyesine fazladan tek kuruş para göndermedik. Batman Belediye Başkan Vekilimiz parayı doğru bir şekilde harcayarak Batmanlılara yaraşır hizmetler sundu. Başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.