DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Grubunda Lider!

Grubunda Lider!
29.11.2018
489
A+
A-

Batman Amatör Futbol Liginde mücadele eden Sason Gençlik Spor, turnuvanın ilk 3 maçında rakiplerine 17 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü.

Batman Amatör Futbol Liginde mücadele eden Sason Gençlik Spor ilk hafta karşılaştığı Kozluk Karpuzlu Birliksporu 7-1, akabinde de karşılaştığı Batman Ramansporu da 7-1 yenerek lige güzel bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz pazar günü üçüncü maçını da Batman Balpınar’a karşı oynayan Sason Gençlik Spor takımı rakibini 3- 0’lık bir skorla yenerek 3 haftanın ardından 9 puan toplayarak grubunda lider olmayı başardı. İlçede bir futbol sahası olmadığı için maçlarını sürekli deplasmanda oynamak zorunda olduklarını belirten Sason Gençlik Spor kaptanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Fırat Çelik, “Batman Amatör Futbol Liginde mücadele eden Sason Gençlik Spor takımımız, ne yazık ki ilçede futbol sahası olmadığı için maçlarımızı sürekli rakiplerimizin sahasında oynamak zorunda kalıyoruz. Takımımız son derece istekli ve disiplinli oynadığı oyunla turnuvadaki ilk üç maçımızı da kayıpsız farklı skorlarla atlatmayı başardık. Şu anda grubumuzda lideriz. Hedefimiz birinci olarak gruptan çıkmaktır. İlçemizde bir futbol sahası olsaydı maçlarımızı daha kolay kazanırdık. İlçe halkından deplasmandaki maçlarımıza katılarak takımımıza destek vermelerini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.