DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çiçekler elde kaldı

Çiçekler elde kaldı
14.02.2022
511
A+
A-

14 Şubat Sevgililer Gününün sembolü haline gelen kırmızı güller bu yıl çiçekçilerde ve tezgahlarda renkli görüntüler oluşturdu. Günler öncesinden bu özel güne hazırlanan ve müşteri bekleyen çiçek satıcıları ise çiçek satamamaktan yakındı. Günlerdir hazırlıklarını bu özel gün için yapan çiçekçi esnafı, bu yıl da yüzlerinin gülmediğini belirttiler.

Uzun yıllardır çiçekçilik yaptığını söyleyen Betül Çiçekçilik işletmecisi Ali Aydın, “ Satışlarımız geçen yıla göre daha kötü bir durumda. Hiç bir beklentimiz kalmadı. Siparişler de bile geçen yıla oranla ciddi bir düşüş var. Genel olarak çiçekçilerin hepsi aynı durumda. Fiyatlar yüksek olduğu için vatandaş pek rağbet etmiyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.