DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sigara İçerken Soygun Yapan Şahıs Yakalandı

Sigara İçerken Soygun Yapan Şahıs Yakalandı
23.02.2019
281
A+
A-

Batman’da sigara içip silahla girdiği markette soygun yapan şahıs yapılan çalışması sonucu yakalandı.

Batman merkezde geçtiğimiz günlerde elindeki silahla bir marketten bin lira alarak kayıplara karışan bir şahıs, yapılan çalışması sonucu yakalandı. Soysun sırasında marketin güvenlik kamerasına takılan şahsın rahat tavrı ise şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir markete sabah saatlerinde silahla giren 35 yaşındaki İ.G, kasada oturan E.Y ve M.P isimli geçlerin başına silah dayayarak bin lira alıp kayıplara karışmıştı. Marketin kameralarına takılan İ.G, hakkında açılan soruşturma sonucu yakalandı. Yaşanan hırsızlık olayına ait güvenlik kamerası görüntülerinde ağzındaki sigarayla markete giren İ.G. rahat tavrı ise ‘bu kadarına da pes’ dedirtti.

Güvenlik kamerası görüntülerinde ağzında sigara ile rahat tavırlar sergileyerek markete giren İ.G, belindeki tabancayı çıkarıp kasada oturan iki şahsa silahını doğrulttuğu görülüyor. Bir müddet içerde bekleyen İ.G, kasada duran kişilerden para istiyor. Daha sonra para çekmecesini açan şahıs kasadaki bin lira aldıktan sonra yine rahat bir tavırla yürüyüp marketten uzaklaşıyor. Marketteki gençler neye uğradığını şaşırırken, soyunu yapan şahsın, soygun boyunca elindeki sigarayı bırakmaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Konuyla ilgili konuşan market sahibi Şaban Sanmaz, “Kamera kayıtlarında olduğu gibi, zanlı içeri girer girmez silahını çıkarıyor ve içeride duran 2 kişiyi silahla tehdit ederek bin lira alıp kayıplara karışıyor. Yetkililere verdiğimiz görüntüler doğrultusunda zanlı yakalandı.” ifadelerini kulandı.

Gözaltına alınan zanlının çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.