DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Hastaneleri Tercih Edin”

“Hastaneleri Tercih Edin”
15.10.2018
572
A+
A-

Beşiri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İhsan Bodakçı, toplu sünnet etkinliklerini sürdürdüklerini ve 75 çocuğu daha sünnet ettiklerini belirterek, vatandaşların hastanelerini tercih etmelerini istedi.

2018 yılı mayıs ayında ilçe ve köylerine yönelik sünnet etkinliği düzenlen Beşiri İlçe Devlet Hastanesi 50’ye yakın çocuğu, 2018 yılı ağustos ayından bu yana ise 25 çocuk sünnet edildi.

Konu ile ilgili basına bilgi veren Beşiri İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İhsan Bodakçı, “Beşiri merkez, belde ve köylerinde sünnet çağına gelmiş ve sünnet olmamış çocukların ayaklarına hizmeti getirelim dedik. Beşiri ilçe devlet hastanemizde 2018 yılı Mayıs ayında ilçe ve köylerine yönelik sünnet etkinliği ile 50’ a yakın çocuğun sünneti yapılmıştır. Hastanemizce yine 2018 yılı Ağustos ayından bu yana sünnet olmayan çocuklarımız için ilçe ve köylerde sünnet olacak çocuklarımıza yönelik çalışma yapılmış olup, yapılan çağrılar üzerine ilçe ve köylerden 25 çocuğun hastanemize müracaatı yapıldı.” dedi.

Vatandaşların her türlü sağlık sorunları için Beşiri İlçe Devlet Hastanesini tercih etmelerini isteyen Bodakçı, “Batman’da verilen hizmetlerin neredeyse hepsini burada da veriyoruz. Ona rağmen bize gelen hasta sayısı az. Biz bu anlamda hastanemizin tanınmasını da istiyoruz. Vatandaşın bizi tercih etmesini umuyoruz.” diye konuştu.

Sünnet etkinliği için İl Sağlık Müdürlüğünden genel cerrah uzmanı talep edildiğini söyleyen Bodakçı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Hastanemiz Başhekimliğince İl Sağlık Müdürlüğünden genel cerrah uzmanı talep edilmiş ve Bölge Devlet Hastanesinden Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Güneş TEKTEN’ in görevlendirilmesi yapılarak müracaat eden 25 çocuğumuzun sünneti başarıyla yapılmıştır. Hastanemizce bu çalışmalar devam edecektir. Sünnet olmayan çocukların hastanemize müracaat etmeleri halinde gerekli kayıtları yapılarak hastane ortamında genel cerrah uzman tarafından sünnetleri yapılacaktır. Sünnet olan tüm çocuklarımıza hastanemiz başhekimliğince geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.