DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Her Ürünü İncelediler!

Her Ürünü İncelediler!
06.10.2018
418
A+
A-

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ile Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı gıda denetçileri tarafından merkezde bulunan okul kantinleri, fırınlar ve marketler denetlendi.

Denetimlerde şehrin birçok noktasında faaliyet gösteren okul kantinleri, fırınlar ve market denetimlerinde ekmeklerin gramajı başta olmak üzere hijyen koşulları, ürünlerin son kullanım tarihleri kontrol edildi.

rün 300x199 - Her Ürünü İncelediler!

Vatandaşların daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması, vatandaşın sağlığı ve güvenliği için gerçekleştirilen denetimlere büyük bir titizlikle devam edileceği bildirildi. Tüm ürünleri inceleyen zabıtalar, incelemelerde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulundu. Denetimlerde tarihi geçmiş ürünler imha edilerek, yasal mevzuat kapsamında cezai yaptırım uygulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.