DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İftar Sonrasında da Açık!

İftar Sonrasında da Açık!
18.05.2018
724
A+
A-

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, kentteki hastanelerde poliklinik hizmetlerinin iftar sonrasında da hizmet vereceği belirtti.

Batman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastanelerde Ramazan ayına ilişkin bir düzenleme yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Osman Sünger, kentteki hastanelerde poliklinik hizmetlerinin iftar sonrasında da devam edeceğini söyledi.

Sünger, “Ramazan ayında vatandaşın iftar sonrası da rahat bir şekilde sağlık hizmeti alabilmesi için Batman Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde bir düzenlemeye gidildi. Yapılan düzenlemede, Batman Bölge Devlet Hastanesinde gün içerisindeki mesai saatlerine ilaveten Dâhiliye, KBB, Göz, Genel Cerrahi Polikliniklerinde saat 20.30 ile 23.00 arası hasta kabul edilecektir.” dedi.

Ramazan boyunca hizmetin devam edeceğini belirten Sünger, “Batman Kadın Doğum Hastanesi Ramazan ayı boyunca yine normal mesai saatlerine ilaveten hafta sonları da dâhil olmak üzere iftardan sonra 3 çocuk ve 2 kadın doğum uzmanı doktorları tarafından polikliniklerde saat 20.30 ile 23.00 arasında hizmet verilecektir. Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ramazan ayı boyunca nöbet polikliniğinde hafta sonları da dâhil olmak üzere her akşam iftardan sonra 3 diş hekimi ve gündüz mesaisinde de 45 diş hekimiyle hizmet verecektir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.