DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Virüsten Bir Ölüm Daha!

Batman’da Virüsten Bir Ölüm Daha!
09.07.2020
3.189
A+
A-

Son günlerde artan vakalar ve ölüm haberleri ile ülke gündemine yansıyan Batman’da Korona Virüsten bir kişi daha hayatını kaybetti.

Ülke genelinde virüse yönelik tedbirlerin bir bir kaldırılması sonrasında Batman’da korona virüs vakaları tam anlamıyla patladı. Son bir haftada ise peş peşe ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak virüs nedeniyle tedavi altında tutulan 65 yaşındaki M.Y adlı hastanın hayatını kaybettiği öğrenildi. Böylelikle virüs nedeniyle il genelinde hayatını kaybedenlerin sayısı 25’e yükselmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.