DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kahraman Batman’da

Kahraman Batman’da
16.11.2018
590
A+
A-

27. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve açılışlara katılmak üzere Batman’a geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Başkanı İsmail Kahraman, bazı açılışlar ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere uçakla bugün Batman’a geldi.

Bu kapsamda Batman’a gelen Kahraman, ilk olarak Batman Valiliğini ziyaret etti. Burada Kahraman’ı valilik ziyaretinde Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve vali yardımcıları karşıladı.

kahraman1 300x200 - Kahraman Batman'da

Kahraman, valilik makamına geçerek, burada bir süre kalarak sohbet etti. Valilik ziyaretinin ardından Kahraman, daha sonra Batman Üniversitesinde düzenlenecek Fahri Doktora ve Berat Törenine katılacak.

İki gün sürecek ziyarette Kahraman, yarın sabah saatlerinde Batman Belediyesini ziyaret edip, Batman Birlik Vakfı binasının temel atma törenine ve Hava-İş Sendikası Güney-Doğu Bölge Başkanlığı açılışına katılacak.

Daha sonra yapacağı ziyaretlerin ardından Kahraman, akşam saatlerinde Batman-İstanbul uçağıyla İstanbul’a hareket edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.