DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kampanyaya Destek Verdi

Kampanyaya Destek Verdi
16.10.2018
570
A+
A-

Batman’ın Gercüş ilçesinde bir kasap, “Enflasyonla Mücadele Kampanyasına” destek vermek amacıyla indirim yaptı. Kasap, kilogramını 40 TL’den sattığı etin fiyatını 35 TL’ye indirdi.

Gercüş’te kasap Hasan Günaydın, “Enflasyonla Mücadele Kampanyasına” indirime giderek destek verdi. Günaydın, diğer esnaflara da çağrıda bulundu. Günaydın, etin kilogramını 40 TL’den 35 TL’ye indirdiklerini belirterek, milletin kazanması için böyle bir çalışmaya gittiklerini ifade etti. Türkiye’ye ekonomi üzerinden oyunlar oynandığını dile getiren Günaydın, “Bütün esnafların bizim gibi duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Müşteri Fuat Güneş ise, kampanyaya olumlu baktıklarını anlatarak, “Allah kasabımızdan razı olsun. Enflasyona mücadele topyekun mücadeleye kendisi de katılmış etin kilosunu 40 TL’den 38 ile 35 TL’ye indirmiş katkısı olsun diye bu mücadeleye katılmış satılan et tamimiyle doğal gazda, bayırda, çayırda beslenen hayvanlar yerli ve güzel ettir. Memnunuz kendisinden sağ olsun oda katılmış bu kervana tüm esnaflarımızda topyekun mücadele için davet ediyoruz. Herkesin bir katkısı olsun küçük büyük demeden” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.