DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karşınızda Batman’ın Yeni Stadı!

Karşınızda Batman’ın Yeni Stadı!
29.10.2018
2.488
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında Batman’da inşa edilen 15 bin kişilik Batman Stadyumu’nda ilk maç oynandı.

Maç öncesi stadyumu ziyaret eden Vali Deniz, taraftarla bir araya gelerek, stadyum hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

stt 300x159 - Karşınızda Batman'ın Yeni Stadı!

Batman açısında güzel ve heyecanlı bir gün olduğunu, 15 bin kişilik stadyumda ilk maçın oynanacağını belirten Vali Deniz, stadın asıl açılışını daha sonra üst düzeyde yapılacağını belirterek, “Stadyum, modern ve UEFA kriterlerine uygun inşa edildiğini, Spor içerisinde kardeşlik ve centilmenlik önemli. Biz sporda bunu önemsiyoruz. Batman bu açıdan çok güzel bir şehir. Geçen yıl başlattığımız “Burası Batman Burada Küfür Yok” kampanyası devam ediyor. Burada amacımız Batman’ın bütün şehirlere örnek olmasıdır” dedi.

st1 300x200 - Karşınızda Batman'ın Yeni Stadı!

Stadın bulunduğu spor kompleksindeki yatırımlarına ilişkin bilgi veren Vali Deniz, “Spor kompleksinde stadın yanı sıra olimpik yüzme havuzu ve atletizm pistimiz var. Devletimizin yaptığı yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırım. Bu şehir inşallah bu stadyumda şampiyonluklar görür” diye konuştu.

Daha sonra Vali Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri ve taraftarlarla birlikte 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Batman Petrolspor -Büyükçekmece Tepecikspor maçını izledi. Karşılaşma Batman Petrolspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

st 300x200 - Karşınızda Batman'ın Yeni Stadı!

Maç sonrası Petrolspor futbolcularını ziyaret eden Vali Deniz, sporcuları tebrik ederek, kendilerine başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.