DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Esnafı Bayramı Bekliyor

Batman Esnafı Bayramı Bekliyor
15.04.2022
353
A+
A-

Pandemiyle birlikte büyük bir sıkıntı yaşayan esnaf Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Uzun zamandır istedikleri gibi iş yapamayan esnaf, umudunu bayram alışverişine bağladı.

Piyasa genelinde yaşanan durgunluğun, yerini Ramazan Bayramı’nda hareketli günlere bırakmasını umut ettiklerini belirten esnaf, tek beklentilerinin bu bayram öncesi işlerinin bir kez daha hareketlenmesi olduğunu söyledi.

Batman’daki giyimci esnafı Abdurrahman Bulak, İLKHA muhabirine, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm hazırlıklarını yaptıklarını anlattı.

Yeni çeşit ürünlerini getirdiklerini, şimdi ise müşterilerini beklediklerini ifade eden Bulak, henüz bayram coşkusunun tam anlamıyla yaşanmadığını kaydetti.

Bayram hazırlıklarını tamamlayan esnaf alışverişin başlamasını bekliyor
Abdurrahman Bulak

“İnşallah geçmiş bayramlardaki coşkuyu bu bayramda da yaşarız”

Hem kendilerinin hem de tüketicilerin artan maliyetlerden dert yandığını vurgulayan Bulak, “Müşterilerimize yeni ürünlerimizi sergilediğimiz zaman bize verdikleri ilk tepki fiyatların çok yüksek olmasıdır. Bizlerde artık maliyetlerimizi karşılayamıyoruz. Hem biz mağdur oluyoruz hem de müşterilerimiz. Ramazan Bayramı’na bir hafta, 10 gün kala inşallah o hareketliliği bekliyoruz. Eski bayramlarda yaşadığımız coşkuyu bu bayramda yaşarız inşallah.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.