DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da kümese giren sokak köpekleri hayvanları parçaladı

Batman’da kümese giren sokak köpekleri hayvanları parçaladı
08.02.2022
648
A+
A-

Batman’da Ali Çetiz’e ait kümese giren başıboş sokak köpekleri, keklik ve güvercinleri parçaladı. Köpeklerin saldırısı sonucu 2 keklik ve 2 güvercininin telef olduğunu belirten Çetiz, tehlikeli oluşturan sokak köpeklerinin toplatılmasını istedi.

Batman’ın Beşevler Mahallesi’nde kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Çetiz’e ait keklik ve güvercinlerin bulunduğu kümese başıboş sokak köpekleri girdi. Sabahın erken saatlerinde kümese saldıran aç sokak köpekleri, tel örgüleri kesip 2 keklik ve 2 güvercini parçaladı.
Özenle beslediği hayvanlarının sokak köpekleri tarafından parçalanmasına büyük üzüntü duyduğunu belirten Çetiz, başıboş dolaşan sokak köpeklerinin kendileri için ciddi tehlike oluşturduğunu söyledi.

Batman’da kümese giren sokak köpekleri keklik ve güvercinleri parçaladı
Çocuklarını sokağa çıkarmaya korktuklarını, endişe duyduklarını ifade eden Çetiz, yetkililerden bir an önce sokak köpeklerini toplatmasını istedi.

Çetiz, “Evimizin bahçesinde özenle beslediğimiz iki kekliğimiz ve iki güvercinimiz maalesef sabahın erken saatinde, çocukların okula gittiği bir saatte 3 tane sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sokak köpekleri yaklaşık 2 metre boyundaki tel örgünün üzerinden atlayarak zavallı hayvanların kümesindeki tel örgüsünü parçalayıp ve onları feci bir şekilde parçaladılar. Bir tane güvercin yaralı, ondan da umudumuz fazla yok. Özenle beslediğimiz hayvanlarımızın sokak köpekleri tarafından parçalanması bizi ciddi anlamda üzdü ve o hayvanlara verdiğimiz emeğimizi de boşa çıkardı.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.