DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kızılçınar: Batman’da Yoğun İlgi Var

Kızılçınar: Batman’da Yoğun İlgi Var
13.03.2018
669
A+
A-

Batman Turkcell Kurumsal Çözüm temsilcisi Veysel Kızılçınar, Batman ve bölgede kurum ve firmalara yönelik teknolojik çözüm uygulamalarına yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Batman Turkcell Kurumsal Çözüm temsilcisi Veysel Kızılçınar, Batman’da özellikle işletmelerin artık iletişim konusunda yeni teknolojik çözümler üzerine yoğun çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Batman ve bölgedeki firmalar daha güçlü bir iletişim sağlayabilmek adına internet üzerinden faaliyet gösteren sosyal medya platformlarına daha fazla ilgi gösteriyor. Ayrıca firmalar loglama ve güvenlik kalkanı gibi çözümlere de ihtiyaç duyuyor. Biz de bu konuda ciddi çalışma yürütüyoruz” dedi.

Batman’da artık daha hızlı internetin büyük bir elzem olduğunu belirten Kızılçınar, “Turkcell şuanda çok ciddi bir sistem üzerinden daha hızlı internet seçenekleri de sunuyor, ayrıca kısa vadede tüm Batman’nın tamamına fiber hattı olmadan da internet vereceğiz” dedi.

Firmaların kurumsal bazdaki ihtiyaçlarının karşılanması için destek verdiklerini ifade eden Kızılçınar, bu konuda kendilerine 0535 046 46 78 numaralı hattan ulaşılabileceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.