DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mereto’ya Tırmandılar

Mereto’ya Tırmandılar
02.08.2018
619
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir araya gelen bir grup gönüllü eğitimci Sason ilçesinde bulunan Mereto Dağına tırmandı.
2 bin 983 metre yükseklikteki Mereto Dağına tırmanan eğitimciler zirvede piknik yaparak, etraftaki dağ ve ovaları görüntüledi. 2 saatlik bir tırmanıştan sonra zirveye ulaştıklarını belirten Kozluk Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Altuner, ilk defa çıktıkları Mereto zirvesinin görülmeye değer muhteşem bir yer olduğunu kaydetti.

Altuner, “Zirvede müthiş bir deneyim yaşadık. Tüm bölgenin görülebildiği bir yerden çevreyi seyretmek, sürekli karlı olarak uzaktan gördüğümüz bölgemizin en yüksek dağında bulunmak müthiş bir duyguydu. Geziye katılan tüm arkadaşlar çok memnun kaldı” dedi.

Tırmanışa Milli Eğitim Şube Müdürü Altuner’in yanı sıra okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan 15 kişilik bir ekip katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.