DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Midesinin Üçte İkisi Alınıp Bağırsağıyla Birleştirildi

Midesinin Üçte İkisi Alınıp Bağırsağıyla Birleştirildi
30.08.2018
434
A+
A-

Batman’da bulantı, kusma ve tekrarlayan karın ağrısı şikayetiyle Bölge Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniğine başvuran hastaya, hastanede ilk kez kapalı yöntemle ameliyat yapıldı. Hasta, midesinin üçte ikisi alınarak ince bağırsağına birleştirilmesiyle sağlığına kavuştu.

Batman Bölge Devlet Hastanesinde Op. Dr. Vedat Deniz ve Op. Dr. Güneş Tekten tarafından hastanede ilk defa gerçekleştirilen kapalı yöntem ameliyatla sağlığına kavuştuğunu, yılardır ağrı çektiğini, su dahi içse kustuğunu ve ilaçların fayda etmediğini belirten Burhanettin Gümüş, Batman Bölge Devlet Hastanesi doktorlarına güvendiği için burada ameliyat olduğunu söyledi. Ameliyattan sonra tüm şikayetlerinin geçtiğini ve çok mutlu olduğunu dile getiren Gümüş, hastane yetkililerine ve sağlığına kavuşturan doktorlarına teşekkür etti.

Ameliyata ilişkin konuşan Op. Dr. Vedat Deniz, “Uzun zamandır bulantı, kusma ve tekrarlayan karın ağrısı şikayetiyle Genel Cerrahi Polikliniğimize başvuran 26 yaşındaki Burhanettin Gümüş, adlı hastaya Bölge Devlet Hastanemizde ilk defa Kapalı yöntemle midesinin 3’te 2’si alındı ve ince bağırsak ile birleştirildi. Ameliyat başarılı geçti. Sağlığına kavuşan hastanın sevinci bizleri çok mutlu etti. Hastanemizde de kapalı yöntemle ileri cerrahi uygulamalar yapılmaktadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.