DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Petrolspor’un Son 4 Yılda En Büyük Başarısı 9’nculuk

Petrolspor’un Son 4 Yılda En Büyük Başarısı 9’nculuk
29.05.2018
424
A+
A-

Batman’ın futboldaki en büyük temsilcisi Petrolspor bir sezonu daha büyük hayalkırıklığı ile kapattı. 2017 – 2018 sezonunda yer aldığı 3’ncü lig 1’nci grubu 48 puan ile 9’ncu olarak tamamlayan Petrolspor’un bu başarısı aynı zamanda son 4 yılın en yüksek sıralaması olarak kayıtlara girdi.

2013 – 2014 sezonunda büyük bir başarıya imza atarak ligi 2’nci sırada bitiren Petrolspor, Play-Off’larda ise istenileni gösterememiş ve bir üst lige çıkamamıştı. Söz konusu sezon sonrasında dramatik bir düşüş yaşayan temsilcimiz, 2014 – 2015 sezonunu 12’nci, 2015 – 2016 sezonunu 12’nci ve 2016- 2017 sezonunu yine 12’nci bitirerek hiçbir varlık gösteremedi.

Petrolspor bu sezona ise yeni yönetimiyle geride kalan 3 yıla nazaran hızlı bir giriş yapmış ve birçok Batmanlı futbolsevere yeniden umut sağlamıştı. Ancak sezonun ikinci yarısında skandal sonuçlar alan temsilcimiz ligi 9’ncu sırada bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.