DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

PİYASALAR ALEV ALDI! İşte Son Rakamlar

PİYASALAR ALEV ALDI! İşte Son Rakamlar
10.08.2018
417
A+
A-

Dolar ve Euro da yükseliş devam ediyor. Dün 5,45 seviyelerinden günü kapan dolar/TL kuru bu sabahki işlemlerde 6,24 TL, Euro ise 7.09 lira seviyelerini gördü.

Piyasalar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bugün açıklayacağı ‘yeni ekonomi modeli’ takip edecek. Doların küresel piyasalarda güçlenmesi, ABD ve Türkiye ilişkilerindeki gerilimi ve Fitch’in Türkiye açıklamalarıyla piyasalarda hareketlilik sürüyor.

Sabah saatlerinde 6,2450 ile tarihi seviyelere çıkan dolar kuru, Türkiye piyasaların açılmasıyla saat 10.35 sularında 5,8930 liradan Euro ise 6,871 liradan el değiştiriyor.

Piyasalarda işlemlerin artmasıyla birlikte kur, 5,80 seviyelerine kadar çekilirken artış ise devam ediyor.

Dolar, 6.19, Euro ise 7.06’dan işlemlere devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.