DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hasankeyf’te Geliştirilecek

Hasankeyf’te Geliştirilecek
27.06.2019
552
A+
A-

Batman Valisi Hulusi Şahin, tarihi Hasankeyf ilçesinde doğa ve spor turizminin geliştirileceğini söyledi.

Batman’ın tarihi Hasankeyf ilçesindeki Ilısu Barajı nedeniyle sular altında kalacak eserleri korumaya yönelik düzenlenen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda Ilısu Barajı nedeni ile taşınacak Hasankeyf ilçesinde, baraj gölünün oluşmasından sonra ilçede doğa ve spor turizminin geliştirilmesi için oluşturulacak gezi güzergâhlarında incelemelerde bulundu.

Tarihi dokunun yanı sıra doğa yürüyüşü ve sporlarına elverişli derin kanyonları ve zengin florasıyla doğa güzelliklere sahip ilçede incelemelerde bulunan Vali Şahin, oluşturulacak yürüyüş güzergâhları hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

Şahin, tarihi Hasankeyf ilçesinde doğa ve spor turizminin geliştirileceğini söyledi.

İnceleme sırasında Şahin’e; Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili M. İhsan Aslanlı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Muzaffer Özkan eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.