DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Spor Malzemesi Dağıtıldı

Spor Malzemesi Dağıtıldı
08.03.2018
748
A+
A-

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitim veren ilk ve ortaokullara spor malzemesi dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve şube müdürlerinin de Batman Spor Lisesi Konferans Salonunda katıldığı programda Batman merkez ve merkeze bağlı köylerdeki ilk ve ortaokullarına spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Spor malzemesi dağıtım programında okul müdürlerine konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, sporda başarılı olan öğrencilerin akademik derslerinde de başarılı olmaları gerektiğini vurguladı.

Kurtaran, “İlimizde 30 binin üzerinde lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Bir şehirde spor faaliyetleri ne kadar fazlaysa o şehir o kadar hareketlidir. Bizler, eğitimciler olarak öğrencilerimizin sportif faaliyetlerinde gereksinim duydukları ihtiyaçları da karşılamamız gerekiyor. Bu sebepten ötürü öğrencilerimize spor malzemesi dağıtıyoruz. Okullardaki yetenekli çocuklarımızı tespit etmek ve onları doğru bir şekilde yönlendirmeliyiz. Bu konuda çocuklarımıza rehberlik etmeliyiz. Yani bir çocuğumuz bir spor dalında yetenekliyse sahip olduğu yeteneği en iyi şekilde geliştirmesine yardımcı olmalıyız. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerindeki başarılarının yanı sıra akademik alanda da başarılı olmalarını istiyoruz. Yetiştireceğimiz sporcular; bilgi sahibi, kendini her açıdan yetiştirmiş, kültürlü bireyler olmalıdır. Bir sporcu her şeyden önce çevresine iyi örnek olmalıdır. Bu noktada, biz eğitimcilere çok ciddi sorumluluklar düşmektedir.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın konuşmasının ardından içinde voleybol topu, basketbol topu, futbol topu, hentbol topu, voleybol filesi, masa tenisi filesi, masa tenisi raket ve topu ile badminton raket ve badminton topu bulunan spor malzemelerinin okullara dağıtımları yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.