DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜ’de Mezuniyet Töreni

BÜ’de Mezuniyet Töreni
23.06.2019
1.684
A+
A-

Batman Üniversitesi’nde 2019 Mezuniyet Törenine düzenlendi.

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde yapılan törene Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Üniversitenin Akademik personeli, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

mz1 1024x678 - BÜ'de Mezuniyet Töreni

Batman Üniversitesi Mezuniyet Töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, “Bizim en kıymetli varlığımız işte bu meydanı dolduran siz gençlersiniz, sizlerle beraber geleceğe umutla bakıyoruz. Üniversite sizlere bir vizyon katan bir istikamet sunan, bilimsel bilgiyi, bilimsel şüpheciliği ve metodolojiyi öğreten evren kentlerdir. İmkanlarınız var ise önlisans mezunları lisansa, lisans mezunları da yüksek lisansa tamamlayın, okumayı ve öğrenmeyi asla bırakmayın ve mutlaka bir yabancı dili yetkin seviyede öğrenin bunu başarırsanız mutlak başarılı olursunuz. Buradan Batman Üniversitesi Akademik ve idari personeline, evlatlarına bu güzelliği sağlayan ailelere ve siz gençlerimize, yeni mezunlarımıza teşekkür ediyorum, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Vali Şahin, konuşmaların ardından Üniversite birincisi ve Fakültelerin bölüm birincilerine başarı belgeleri ile ödüllerini verdi.

mz2 1024x678 - BÜ'de Mezuniyet Töreni

Daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi ve Üniversite birincisi olan Ferzi Melek Doğu mezuniyet kütüğüne 2018-2019 akademik yılı plakasını Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Aydın Durmuş ile birlikte çaktı.

Batman Üniversitesi Mezuniyet Töreni Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik bölümü mezunlarının yemin töreninden sonra ve tüm öğrencilerin keplerini havaya atması ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.