DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2 Kardeşin Cansız Bedenleri Bulundu

2 Kardeşin Cansız Bedenleri Bulundu
24.06.2019
1.265
A+
A-

Serinlemek için girdikleri Batman Çayı’nda kaybolan iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Batman Çay’ı kenarında bir süre piknik yaptıktan sonra serinlemek amacıyla Serhat Şanlı (20) ile kardeşi Sinan Şanlı (12) ve isimleri öğrenilemeyen 2 genç Batman Çayı’na girdi.

Gençler kısa bir süre sonra suda dengelerini kaybeden gençlerden isimleri öğrenilemeyen iki kişi kendi imkânlarıyla kurtulurken Serhat Şanlı ile kardeşi Sinan Şanlı girdikleri suda kayboldular.

sn2 - 2 Kardeşin Cansız Bedenleri Bulundu

sn1 - 2 Kardeşin Cansız Bedenleri Bulundu

Haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, polis ve AFAD İl Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Kaybolan gençlerin bulunması içinde Bitlis ve Van Sualtı Polisleri sevk edildi. Suda kaybolan 2 kardeşi bulmak için çalışmalara başlatıldı.

Saatler sonra suda kaybolan kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Kardeşlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.