DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

3 Şüpheli Yakalandı

3 Şüpheli Yakalandı
27.05.2019
1.040
A+
A-

​Batman’da bir araç ve motosiklet hırsızlığı yaptığı belirtilen 3 şüpheli yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte farklı tarihlerde bir araç ve motosiklet hırsızlığı yaptığı ifade edilen 3 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, “İlimizde bir motosikletin çalındığı ihbarı üzerine yapılan araştırmalar neticesinde; aynı gün kovalamaca sonucu araç yakalanmıştır. Birinin yaşı küçük olmak üzere 2 şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış ve şahısların çalmaya çalıştığı araç müştekisine teslim edilmiştir. Şahıslar İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

Aracın çalınmasıyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İlimizde bir aracın çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çok yönlü ve titiz araştırmalar neticesinde araç şüpheli N.G. isimli şahısla birlikte yakalanmıştır. Araç müştekisine teslim edilmiş, yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahıs N.G. mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.