DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

300 Kişiyi İstihdam Edecek!

300 Kişiyi İstihdam Edecek!
04.12.2018
401
A+
A-

Batman’ın Sason ilçesinde 300 kişiyi istihdam edecek yeni tekstil atölyesi kuruldu.

Batman’ın Sason ilçesinde yapımı tamamlanarak, bir süre sonra çalışmaya başlayan tekstil fabrikasının açılış töreni yapıldı. Açılışa, Sason Kaymakamı Abdullah Özdalı, Belediye Başkan Vekili Cengiz Çoban, İlçe Müftüsü Süleyman Baran, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Murat Sudagezer, AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, fabrika yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan N&K Grup Tekstil Firması Müdürü Erkan Kurt, fabrikanın bin 200 metrekare kapalı alan üzerine kurulu olduğunu belirterek, “Şuan yaklaşık çalışma potansiyelimiz 300 kişi. Dış giyim üzerine tamamen ihracat endeksli bir yer olarak düşündük. Amacımız Sason’da daha büyük bir potansiyele hitap etmek. Çalışan sayımızın yüzde 70’i bayanlardan oluşuyor. Daha yeni başladık işimize inşallah daha güzel şeyler sunmak için buradayız. Alt katta 200 kişilik çalışan personelimiz var. Orası da yaklaşık 2 bin 800 metrekare alandır. 6 ay sonra da üst katı kurup bin 200 çalışan kapasitesine ulaşmak temel amaçlarımızdan biri. Daha çok bayanları ve genç kesimi çalıştırmak istiyoruz. Çalışamayan bayanlar için kreş açıp onları da aramıza katmak istiyoruz. 6’ncı bölgede olduğumuz için devletin teşvik imkanları var.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.