DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

97’lik Nine Tekerlekli Sandalyede Gelerek Oyunu Kullandı

97’lik Nine Tekerlekli Sandalyede Gelerek Oyunu Kullandı
31.03.2019
436
A+
A-

Batman’da 97 yaşındaki Zine Avcıl, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için tekerlekli sandalyesiyle gelerek oyunu kullandı.

Batmanlılar, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için saat 07.00’den itibaren oy kullanmaya başladı.

Yatalak olan 97 yaşındaki Zine Avcıl ise 19 Mayıs Mahallesi’nde oy kullanacağı Yahya Kemal Beyatlı Lisesine oğlu ve gelininin yardımıyla, tekerlekli sandalyesinde gelerek oyunu kullandı.

sn 1024x682 - 97'lik Nine Tekerlekli Sandalyede Gelerek Oyunu Kullandı

79 yıldır annesinin vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten M. Ali Avcıl, bu seçimin bölge başta olmak üzere ülkeye huzur getirmesi temennisinde bulunduklarını söyledi.

Annesi ve eşiyle beraber vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için oy kullandıklarını aktaran Avcıl, “Sabah saat 07.00’de oyumuzu kullanmak için okula geldik. Anam 97 yaşında, bir haftadır sabırsızlıkla oyunu kullanmayı bekliyordu. Sabah kahvaltı bile yapmadan bizi buraya getirdi. Bizler de insanca yaşamak istiyoruz. Bu seçimin hayırlı olmasını, kardeşlik ve barış getirmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.