DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Babacan Batman’a Geliyor

Ali Babacan Batman’a Geliyor
01.04.2021
1.058
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 1. Olağan Kozluk İlçe Kongresine katılmak, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcileri bir araya gelmek ve esnaf ziyaretlerinde bulunmak için Batman’a geliyor.

İl Başkanlığı olarak gerekli hazırlıklara başladıklarını ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Genel Başkanımızın özel bir ilgi gösterdiği Batman’a 3’ncü ziyareti olacak. Genel Başkanımız Ali Babacan, 6 Nisan’da Gercüş ve Hasankeyf ilçe binalarımızın açılışını yapacak ve aynı gün ilimizin basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir dizi görüşme gerçekleştirecek. 7 Nisan’da ise yine Genel Başkanımız ile birlikte şehrimizin birçok noktasında esnaflarımız ve vatandaşlarımızla buluşacağız, dertlerini dinleyeceğiz ve ilimizin sivil toplum kuruluşları ile bir araya geleceğiz. Saat 14’te ise kentimizin en büyük ilçesi olan Kozluk’un 1. Olağan kongresini maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyarak, tüm teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla heyecan ve coşku içerisinde yapacağız. Kongrenin tamamlanmasının ardından Kozluk’ta esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile buluşacağız. Kozluk’ta düzenleyeceğimiz ilçe kongremize tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.