DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Altın Daha Da Yükselecek”

“Altın Daha Da Yükselecek”
22.03.2022
1.019
A+
A-

Altın ile ilgili değerlendirmelerde bulunan kuyumcular, altının uzun vadede iyi bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Altının her zaman değerini koruduğunu, yatırımcısına kazandırdığını ifade eden kuyumcular, vatandaşlara tavsiyelerde bulundu.

Önümüzdeki aylarda ons altında yaşanan hareketlilikten dolayı altın fiyatlarının çok daha fazla artacağı tahmininde bulunan kuyumcular, altın gramının bin 300 seviyelerine kadar çıkabileceği öngörüsünde bulundu.

Batman’daki kuyumcu esnafı Emrullah Kavak, yaptığı açıklamada, 24 ayar altın gramının 920 lira civarında olduğunu aktardı.

“Altın fiyatının daha da yükseleceğini tahmin ediyoruz”

Bir süre önce altın gramının bin 60 liraya kadar çıktığını anımsatan Kavak, “Ardından bir düşüş yaşanarak altının gramı 630 liralara kadar geriledi. Şu anda ise dengelenen fiyat 920’lerde seyrediyor. Önümüzdeki aylarda dünyada ons altında yaşanan hareketlilikten dolayı altın fiyatının daha da yükseleceğini tahmin ediyoruz. Tahminimize göre yılsonuna kadar ortalama altının gramı bin 300 veya bin 350 lira seviyelerine çıkacak.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.