DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Anız Yangınlarına Müdahale

Anız Yangınlarına Müdahale
03.09.2019
416
A+
A-

Belediye İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, 19-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında bir haftalık çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı. Son bir hafta içerisinde merkeze bağlı yerlerde vuku bulan 18’i anız olmak üzere toplamda 35 yangına müdahale eden ekiplerimiz, zarar ve ziyanın büyümesini önledi.

Yangın ihtimalinin artması üzerine gerekli tedbirleri alan Belediyemize bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların yanı sıra, donanımlı ve eğitimli personeliyle olası trafik kazalarına da müdahale için teyakkuzda bekliyor.

Ev ve araç içinde mahsur kalanlara yardımcı olan itfaiye ekipleri, kimi vatandaş ve kurumlara temiz içme suyu temini sağlarken, resmi kurum ve kuruluşlarda yangın tedbirlerinin alınmasına yardım ve desteklerde bulunuyor.

Son bir hafta içerisinde; evinde ve araç içinde mahsur kalan 9 vatandaşın kurtarılmasını sağlayan Belediye İtfaiye ekipleri, iş yeri açmak üzere müracaat eden 13 esnafın iş yerlerini kontrol edip, yangın önleme tedbirlerinin alınmasını sağladı. Mahsur kalan kedi, köpek ve yılan gibi hayvanlar için 7 kez kurtarma operasyonu gerçekleştiren İtfaiye ekipleri, meydana gelen 5 trafik kazasına anında müdahale ederek can ve mal kaybının minimum düzeye inmesi için büyük çaba sarf etti. Ekiplerimiz ayrıca parmağına yüzük sıkışan bir çocuğu sıkıntılı durumunu mutluluğa çevirdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.