DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Aşı Olmalarını Teşvik Edeceğiz”

“Aşı Olmalarını Teşvik Edeceğiz”
29.06.2021
1.341
A+
A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Dr. Necdet İpekyüz, Türkçe, Kürtçe, Arapça dillerinde klipler hazırlayacaklarını ve vatandaşların aşı olmalarını teşvik edeceklerini belirtti.

Medyascope’den Ferit Aslan’ın yayınına katılan İpekyüz, “Aşı geliyor ama insanlar aşı olmuyor bunun iyi sorgulanması gerekir. İktidara güvensizlik söz konusudur. İktidarın birbirini tutmayan açıklamaları vatandaşları tereddüte sevk ediyor. Bugün aşıların en az yapıldığı illere ve ilçelere baktığımızda kayyum ile yönetilen yerler olduğunu görüyoruz. Burada seçilmişler görevden alındığı için bu tür çalışmalarda halk ile sivil toplum ve kanaat önderleri ile paylaşım söz konusu değildir. Bununda etkileri vardır. Aşının kısırlık yapacağı gibi bir çok söylenti maalesef aşı oranını da etkiliyor. İktidarın görevi bunların önüne geçmek ve sebeplerini ortaya çıkararak ona göre adım atmalıdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.