DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Atatürk Parkı’nda Toplandılar

Atatürk Parkı’nda Toplandılar
05.03.2020
1.880
A+
A-

Batman Belediye Meclisi, bir ilki gerçekleştirerek Mart ayındaki toplantısını Atatürk Parkı’nda bulunan açık alanda gerçekleştirdi.

Halkın Belediyesi olduklarını her platformda dile getiren Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, halkla bir araya gelerek halkın dilek, talep ve sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şeffaflık ilkesini esas alan Batman Belediye Meclisinin Atatürk Parkı’ndaki toplantısını Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, HDP MKYK üyesi, HDP İl ve İlçe Eş Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Açılış yoklamasının ardından Belediye Meclis gündemindeki konular tek tek görüşülerek meclisin oylamasına sunuldu.

Halktan gelen dilek, talep ve şikayetleri de dinleyen Batman Belediye Eş Başkanları, Milletvekili İpekyüz’ün “Meclis toplantılarını her ay farklı mahallelerde yapalım” önerisini de olumlu değerlendirdiklerini belirterek : “Bizler halkımızla bir araya gelerek, halkımızın sorunlarını yerinde çözmek amacıyla ve şeffaflık ilkesine bağlı kalarak bu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm kararlarda halkımızın da görüşlerine yer vereceğiz” dedi.

Belediye meclisi, bu ayki diğer oturumlarını belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.