DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aydilge Hayranlarını Çoşturdu

Aydilge Hayranlarını Çoşturdu
16.02.2019
580
A+
A-

Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında çok değerli konukları ağırlayan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ünlü rock müzik sanatçısı Aydilge’yi Batmanlı hayranlarıyla buluşturdu.

Farklı kategorilerde müzik ödülüne layık görülen ve üst üste on sene en iyi dizi müziği ödülünü alan ünlü sanatçı Aydilge, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bir çok sevilen dizinin jenerik müziğini seslendirerek büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Aydilge, sevilen parçalarını seslendirirken solunu dolduran seyirciler sevilen sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti.

Konsere yoğun ilgi gösteren izleyicilerle muhteşem bir gece geçirdiğini ifade eden Aydilge, salonun coşkusu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İzleyiciler, ünlü şarkıcının şarkılarını ve sahne performansını videoya kaydetmek için adeta yarıştı.

Sahne performansı ve bitmez enerjisiyle salonu coşturan Aydilge, yaklaşık 1,5 saat süren konserde, kendine has yorumu ve dansları ile hayranlarına güzel anlar yaşattı. Konser bitiminde ise Batmanlı hayranları sanatçıyla fotoğraf çektirmek için yarıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.