DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Belediyesi 5 İzinsiz Büfeyi Yıktı

Batman Belediyesi 5 İzinsiz Büfeyi Yıktı
04.12.2019
1.201
A+
A-

Batman Belediyesi, kaçak ve ruhsatsız yapılarla mücadele çalışmaları kapsamında kaldırımları işgal ederek vatandaşların yaya yolunu kapatan 5 ruhsatsız yapıyı yıktı.

Farklı mahallelerde yapılan denetimlerde daha önce boşaltılıp kaldırılması yönünde yapılan tebligata rağmen kaçak işyerlerini kaldırmayanlara belediye ekipleri müdahale etti.

Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı karşısında bulunan Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun önünde kaçak bir şekilde inşa edilerek ambulans ve hastaların giriş çıkışını engelleyen büfeler Belediye ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkılarak ortadan kaldırıldı.

Kaçak büfelerin yakımı sırasında Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Batman İl Sağlık Müdürlüğünün resmi yazısına istinaden gerçekleşen yıkım çalışmalarında, çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, kaçak büfeleri boşaltarak iş makineleri eşliğinde yıkımı gerçekleştirdi.

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kamusal alanların izinsiz, ruhsatsız kullanılmasına ve yer işgallerine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek : “Halkımızın huzur ve refahı, rahatlıkla kaldırımlarda yürüyebilmeleri ve herhangi bir engelle karşılaşmamaları için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Elimizi taşın altına koyduk. Kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz. Halkımızdan da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.