DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman Belediyesi’nden Yeni Proje

Batman Belediyesi’nden Yeni Proje
20.04.2018
1.149
A+
A-

Batman Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü hayvanların bakım ve gözetimi için sürdüğü çalışmalarına yenisini ekledi.

Batman Belediyesi hayvan bakım evinde sürdürdüğü Sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerinin daha etkin bir şekilde yerine getirilmesi için temin ettiği hayvan ambulansını hizmete aldı.

hayvan1 - Batman Belediyesi'nden Yeni Proje

Zaman zaman yaşanan kazalar sonucunda yaralanan veya sokağa terk edilip sahipsiz duruma düşen, terk edilen hayvanların tedavisinde kullanılacak olan hayvan ambulansı bugün itibariyle hizmete sunuldu.

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy; “Allah, insanların dışında hayvanları da yaratmış. İnsanların olduğu kadar hayvanların da hakları bulunmaktadır. Bu konuda Belediye olarak üzeremize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda hizmete aldığımız hayvan ambulansının faydalı hizmetler vereceğine inanıyorum. Hayvanların tedavisinde kullanılacak olan bu önemli bir çalışmayı hizmete sunmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.