DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’a Geldiler

Batman’a Geldiler
11.07.2018
478
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Damla Projesi” kapsamında Batman’a gelen üniversite öğrencileri Batman Valiliğini ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Damla Projesi” kapsamında Batman’a gelen 40 üniversite öğrencisi Batman Valiliğini ziyaret ettiler.

Valilik toplantı salonunda, Türkiye’nin farklı üniversitelerinde eğitim gören yerli ve yabancı öğrencilerin oluşturduğu 40 kişilik ekiple bir araya gelen Vali Vekili Mekan Çeviren, üniversiteli gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

b0 - Batman'a Geldiler

Ziyaret sırasında gençlere; Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Damla Projesi Koordinatörü de eşlik etti.

Zengin tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış petrol kenti Batman’da üniversiteli öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Vekili Çeviren, “Batman’da, Anadolu insanının samimiyetini ve sıcaklığını göreceksiniz. Türkiye’nin farklı kentlerinden gelip, böyle anlamlı bir projede gönüllük esasına göre görev almanız ve Batman ile gönül köprüsü kurmanız bizleri mutlu etti.” diye konuştu.

Ziyaret, öğrenciler tarafından projenin amacına ilişkin değerlendirmeleriyle son erdi.

Proje kapsamında, üniversite öğrencilerinin sevgi evi, çocuk evleri, köy ziyaretleri gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirecekleri belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.